Så var det tisdag

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra på dagarna. Att tvätta, diska och städa e så fruktansvärt tråkigt. Till sist hamnar man framför datorn och där kan man sedan sitta i flera timmar. Det bara känns så världelöst att ha så tråkigt. Jag vill ju inget annat än att få jobba, men det e så svårt på den fronten. Ringde nu till länsstyrelsen i Göteborg, men jag fick inget besked än om hur det blir med jobbet. Får vänta några lååånga dagar till. Suck!

Tur att jag har Rocky hos mig ialla fall. Han sprider allt lite ljus i tillvaron. Börjar bara bli lite svårt att lämna tillbaka honom på eftermiddagen!


Festhelg!

Jag och Oscar var på världens skönaste fest i lördags. Det var så himla kul att få träffa så mycket folk, både såna man kändesen tidigare, men även nytt folk. Vi var säker 30 pers som firade Marie och Lalles 30 årsdag. Såna fester ger en energi till resten av veckan.

Det roligaste var att Oscar och jag snackade mycket med två killar ifrån Hjo. Sent inpå natttimmarna diskuterade jag och en kille en massa roliga saker. Kul att hitta nån som tänker på liknande sätt som en annan gör!

Nedan kommer lite bilder.



Jag och min älskade systeryster



Jag och Ann-sofie trivdes



Min älskling och jag!



Rune Snus, världens bästa storasyrra och Jon


Blond!










Morfar

Morfar har nu varit död i ca 3 veckor och det börjar gå upp för mig att jag aldrig kommer träffa honom igen. Det känns så underligt att livet och döden e så svart eller vit. Att man antingen e det ena eller det andra. Det hade varit lättare om man kunde tro på något som tex reinkarnation, men jag vet inte vad jag gör. Frågor som vad döden innebär kommer till mig som en naturlig del i sorgarbetet. E det bara svart eller e det något mer?

Mycket att fundera på, men svåra frågor att få svar på!



Får bo kvar i ettan tills vi går i pension!

Det blev inget med huset som vi var så fästa vid. Det e femte gången nu som vi är med och slåss fram till slutet. Känns som vi kommer bo i lägenheten länge till, men när man minst anar det borde drömhuset komma. Jag kan bara hålla tummarna.



Hundar så långt ögat kan nå!

Helgen har bestått av att besöka en nationell hundutställning i Larv. Jag fick verkligen frossa i hundar! Idag var det ca 60 st cocker spaniel, så det var verkligen en intressant dag. Såg en utställare som hade så fina orangeroan hundar. Har spenderat kvällen till att kika vilken kennel hon har. E inte säker än, men snart vet jag från vilken som jag vill ha min nästa valp ifrån.

Oscar har också uppskattat helgen. Han fick i lördags se sina efterlängtade staffordshire bullterrier (engelska). Han e helt inställd på den rasen så det får nog bli en sån också. De e faktiskt riktigt fina.


 

Två fina orangeroana cockrar

.



Blond

Snart kommer bilder på mig som blondin. Man måste ju förändra sig ibland:)



Rocky

Jag får ialla fall lite hundkärlek nuförtiden. E så glad för den lille mopsen som jag e dagmatte till. Han förgyller mina dagar med skratt. Idag lekte han sig galen med en toalettrulle. Han kan verkligen underhålla sig själv!

Han kommer aldrig kunna bli nån "Esbjörn", men han har redan fått en särskild plats i mitt hjärta. Och om det skulle behövas skulle han få bo hos mig för alltid. Ska lägga ut några bilder på honom. Titta och njut!


 
                                         





Mycket

Varför händer allt på en gång? Det har varit mycket nu den senaste veckan. I måndags var jag i Göteborg för att gå på arbetsinterjuv på länsstyrelsen. Det var spännande och det kändes som att det gick bra. Nu e det bara att vänta för att se om dom vill ha en eller inte. Jag får veta inom två veckor, så dessa dagar kommer nog att kännas extra långa.

I måndags begravdes min lille morfar i Fridene kyrka. Det var jobbigt, men ändå oerhört vackert med fin solosång och fina blommor. Livet känns lite konstigt nu när man vet att man aldrig mer kommer att träffa honom. Det e så tomt. Har varit hemma i mormor och morfars hus för att hjälpa mormor lite. Hela huset andades tomhet och man kände klart och tydligt av att något fattades. Jag hoppas nu bara att mormor kommer klara sig bra på egen hand, fastän att det självklart kommer att bli tufft.

Oscar och jag bjuder på hus också mitt i dennna röra. Har nu hittat ett riktigt fint hus på landet i Lavad ( mellan Lidköping och Trollhättan). Just nu har vi det högsta budet så vi får hoppas och tro att budgivningen slutar här och nu :).

Kramar så länge.



RSS 2.0