Jävla skithus

Blev inget hus och 6800kr fattigare är vi nu. Jag känner sorg, men ändå också en slags lättnad över att vi inte köpte detta hus och fick reda på dess brister i efterhand.  Man kan ju inte ha ett hus som har rötsskador på bärande bjälkar och svamppålagringar i praktiskttaget hela grunden. Oscar och jag får nu ta nya tag igen, för ja kanske femte gången. Jag börjar verkligen bli trött på alla hus som inte håller måttet!

Nu är det iallafall sommar och hela Sverige njuter av högsommarvärmen. Det är så skönt att få vakna på morgonen till en klarblå himmel. Senaste tiden har jag även blivit så himla sugen på att skaffa valp, så jag har nu börjat kolla upp lite kennlar. Jag har ialla fall bestämt mig att inom ett år ska jag ha mig en liten söt cocker igen!

Kram så länge!



Vårat hus

Besiktning på fredag... shit hoppas att allt går bra.









Jävla flygplan

Fick precis veta att Oscars flyglärare troligen har störtat i vänern, med en av hans elever. Känns verkligen inte bra. Jag hatar verkligen dessa flygplan. Vill egentligen inte att Oscar ska hålla på med sån skit. Jag får nog börja att följa med varje gång han ska upp i luften, inte för att jag kan nödlanda, men jag vill nog vara med om han störtar. Jag älskar ju honom så.

Puss, puss



RSS 2.0