Gizmos uppfödare

Hittade precis Gizmos uppfödare på Fb, eller rättare sagt han hittade mig efter att vi båda ändrat våra profilbilder! Han sin profil med sina syskon och jag hade en bild på mig och Lalle som barn, inte konstigt att det var svårt!

Ska lägga ut fler bilder på min godbit!







Gizmo

Gizmo har nu hunnit bli ett år! Han är så go att det knappt går att beskriva!

Vi har avverkat två kurser på Götene BK: Valpkurs och kontaktkursen. Till hösten börjar vi grundlydnad. Ska bli så himla skojsigt!

Vi har även varit på två utställningar, en i Skövde och en i Vänersborg.
I Skövde (inoff) gick det mycket bra. Gizmo var så duktig och kontaktsökande i ringen. Vilken pojke! Han fick HP, blev Bästa junior i rasen och tredje bästa junior i gruppen, mycket nöjd.
Gizmo var minst lika duktig i Vänersborg (nationell), men spände sig när han skulle mätas och blev 1 cm för hög i mank! Därför fick han 2:a pris. Men nu har vi tränat, Oscar har byggt en mätsticka, så nu är han van vid den. Vi har nu mätt honom under 41 cm!

Till helgen ska vi på utställning igen på Rasspecialen i Gränna. 250 st Staffar kommer så det blir nog sevärt! Jag håller tummarna för att han nu kan slappna av när mätstickan kommer fram! Hoppas även att hans farbror kommer att tävla i lydnad, vore så kul att se!!!


                                                                      På Götene BK


Alldeles för länge sen jag skrev

Det har gått nästan ett år sedan jag skrev senast, fy på mig. Som ni säkert förstår har jag haft fullt upp. Vi har renoverat huset. Oj vad vi har renoverat. Gjort om grunden, reglat upp golvet i köket, ordnat nytt kök, nya väggar och tak, målat alla rum, lagt om golv, stängslat trädgård, grävt ny brunn osv osv

Jag har även arbetat 7 månader på världens bästa jobb, som kursadministratör på HMH, SLU i Skara. Det har varit helt underbart! Har träffat både gamla och nya vänner! Önskar verkligen att jag får komma tillbaka dit nån gång snart igen. Bättre jobb är nog svårt att hitta. Stora kramar till alla underbara arbetskamrater: Madde, Jenny M, Jenny Y, Maria, Jenny L, Frida, Malin, Elin W, Susanne, Gunilla osv.
Saknar er redan!


                                                                  Mitt älskade kontor!




                                                 Hundbus på lunchen, här med godingen Baloo!




RSS 2.0