Hundfotografen

Nu har nu fått hem våra bilder sen hundfotografen.
Vi beställde tre förstoringar om A4.
Nedan är ett smakprov på en av bilderna!



Rasspecialen i Gränna

I lördags var det åter dags för utställning, denna gång var det på rasspecialen i Gränna. Vi passade på att ta en weekend i Gränna när vi ändå var där. Och vad mysigt vi hade! Varmt och skönt och massvis utav staffar. På rasspecialen var det 260 st staffar i alla möjliga färger och teckningar! Gizmo skötte sig utmärkt, han kunde inte ha varit duktigare! Men tyvärr så fick vi blått band igen. Domaren ville se mer muskler och så mättes han till 41,5 cm. Men vi har medvetet inte tränat fram musklerna än. Han måste ju få växa färdigt först innan han kan sätta stora muskler. Vi är ju väldigt måna om att han ska hålla många år. Tydligen är det med mankhöjden inte det viktigaste fastän förra domaren motiverade det blåa bandet i Vänersborg med att han då uppmättes till 42 cm. Ibland blir man väldigt trött på dessa bedömningssporter! En domare tycker på ett sätt medans en annan tycker något helt annorlunda. Vi ska försöka att hitta någon som tycker om våran typ av hund!

Metalstaffs ägare kom däremot fram till oss under fredagkvällen, då vi gick på stan. Han berömde Gizmo mycket! Han tyckte att han var så lik sin championhane och undrade om de hade släktband. Men de har de inte. Vi blev ialla fall mycket smikrade då denna ledande utställaren tyckte om Gizmo. Vi har faktiskt följt denna championhane en tid via nätet och också tyckt att de var väldigt lika! Kul att det var ömsesidigt!

Gizmos uppfödare skulle ha kommit och kollat på utställningen men fick tyvärr förhinder. Vi bestämde att vi dagen därpå skulle kika in på vår väg hem, men när vi väl kom till huset var ingen hemma. Vi blev väldigt besvikna för vi hade verkligen sett fram emot att visa upp Gizmo, samt få träffa Gizmos mamma Magic och halvbror Åke!



B&B i Gränna


Gizmo och Oscar tar en öl på en uteservering


Gränna by night. Gizmo är ute på piren!



Lata varma sommardagar!

 

Det har varit några riktigt varma och sköna dagar nu innan vi åkte till rasspecialen i Gränna.
Gizmo har legat i skuggan eller i våran jätte stora buske!

Vi har även varit och besökt Tequlia och Kryckan. Vovsingarna gillade varandra direkt och det blev mycket bus och mys!
Underbart att de kom så bra överrens! Det gör vi gärna om!



Gizmo svalkar sig i busken


Härlig sommarbild med huset i bakgrunden


Tequila och Gizmo vilar en stund i gräset för att samla krafter för mer bus!



RSS 2.0